top of page

Stockholm için Yerel İpuçları :) | Stockholm Gezilecek Yerler ve Müzeler

Merhaba! Stockholm'e gelecekseniz ve ne yapmak istediğinizi düşünüyorsanız bu yazı tam size göre. Yerel deneyimlerimi bir araya getirerek sizin için bir harita oluşturdum! Konumlara tek tek tıklayarak açıklamalarını okumayı unutmayın lütfen.


Başlamadan önce bazı genel ipuçlarından bahsedeyim:


  1. Çeşme suyu içebilirsiniz, hatta için lütfen, çünkü tadı aşırı güzel. Ve yanınızda daima bir şişe bulundurarak en az 30 krona su almaktan kaçının derim :)

  2. Öğle yemeği menüsü hep daha ucuzdur. Öğle yemeği 11:30'da başlar ve erken sona erer. Restaurantlara girdiğinizde öğle menülerini mutlaka sorun. Genelde buna sınırsız kahve de dahil olur.

  3. Kahve demişken, çoğu kahvecide kahve refill özelliği ile gelir. Siz yine refillable olup olmadığını sorun :)

  4. Sigara içmeyin. Daha doğrusu, herhangi bir yerin kapısının önünde veya cafe önlerinde içmeyin. Bu yasaktır ve sigara içecek çok çok az yer bırakmışlardır yeni yasalarla. Yere sakın izmarit atmayın :(

  5. Toplu taşıma için SL uygulamasını (IOS & Android) indirin. Şehirler arası tren kullanacaksanız SJ'i indirin. Uppsala'ya geçecekseniz UL uygulamasını da indirebilirsiniz.


Haritaya geçelim mi? :) Bu haritada yalnızca Stockholm müzelerini ve yapılacak diğer değişik aktiviteleri sıraladım. Haritayı kaydetmeyi veya bu siteyi favorilerinize eklemeyi unutmayın! İyi eğlenceler!




Bir sonraki ipuçları ve haritalarımız için takipte kalın! Instagram:kayrabite Instagram: swedishhometr

0 yorum

Comments


bottom of page